perjantaina, marraskuuta 27, 2009

Muille maille


Karmaiseva pimeys on ottanut siinä määrin voimille, että nyt oli saatava apua, millä jaksaa läpi näiden pimeiden ja sateisten aikojen. Alkuviikosta ohitettuani R-kioskin nappasin mukaani pari matkaesitettä, ihan vaan fiilistelläkseni. Tykkään lukea nimenomaan esitteitä, pidän siitä, kun sivujen reunaan voi tehdä omia merkintöjä. Ympyröidä hintoja, plärätä ja selata. Lopulta varasin perheellemme matkan ensi toukokuuksi Espanjaan, Saloun kylään.

Odotan siis jo kovasti kevättä. Ihanaa on tietenkin saada tähän väliin vielä joulu, kunnon talvi pakkasineen, lasten syntymäpäivät... oi ja sitten onkin jo kevät!

Nyt vain kovasti töitä tekemään ja matkakassaa kasaan haalimaan. Olenkin "harrastusmielessä" aloittanut työt oman hoitovapaani ohella ja on kyllä mukavaa, kun sekä vanhat ja aivan uudet asiakkaani ovat löytäneet minut, pienen luovan tauon jälkeen.

2 kommenttia:

caterys kirjoitti...

Uijui!
Mäkin haluun sinne, eiks siellä oo se Port Aventura-huvipuisto täynnä hurjaakin hurjempia laitteita!? :)
Ihanaa!
Ottakaa mut mukaan! :D
t.Erika

Niina kirjoitti...

Näin on, Port Aventura! Ja Barcelona reilun tunnin junamatkan päässä. Nyt alkoi pelottaa, kun luin nettikeskusteluita, että Salouhun (vaimitensenytkirjotetaan) kannattaa varata 2 viikkoa aikaa, niin paljon on puuhaa ja nähtävää!