perjantaina, toukokuuta 21, 2010

Älä tule huono tuuli, tule hyvä tuuli!

"Salou on pieni rannikkokaupunki Välimeren rannalla Costa Doradalla, Tarragonésin piirikunnassa, Tarragonan maakunnassa Kataloniassa Espanjassa. Kaupunki sijaitsee 10 km päässä maakunnan pääkaupungista Tarragonasta ja sen asukasluku oli vuoden 2007 tietojen mukaan 23 398."
EspanjaWiki

Lomalle lähdetään, kunhan vaan ei tuhkaa näy taivaalla. Viikon päästä. Aloitin pakkaamisenkin jo, tulisikohan sitten kaikki tarvittava mukaan? 
Ennen kuin sinivalkean pyörät ovat irronneet kiitoradasta, ei tässä oikein jaksa luottaa totisesti pääsevänsä maisemaa vaihtamaan.


Oletuskuva (Default picture)


Salou
Kuvat: aurinkomatkat

2 kommenttia:

caterys kirjoitti...

Äääää! Täällä kateellisena!! :( Muistakin sit mennä kaikkiin Ällö-hurjiin laitteisiin Port Aventurassa. Kaikkiin semmosiin, missä meinaa henki lähtee ja pissa tulla housuun!! :D

Huomasin, et yhet mun partsituolinpäälliset on "Kotikulta"-merkkisiä! :D :D

Hyvää lomaa raksu!! <3

Niina kirjoitti...

Hei, äläs ny viitti... löydän itteni vielä jostain pahimman luokan kieputtimesta, musta taisi tulla aikuinen joskus teini iän jälkeen, kun ei kestä pää enää vatkausta! Mutta siitäkin huolimatta Port Aventurassa täytyy käydä, vaikka sitten vain paikkaa katsomassa, tykkään kyllä vuoristoradoista, ne on mun juttu, taitaa olla PA:n vuoristoradat hieman toista luokkaa kuin meidän omat lintsi versiot.