perjantaina, helmikuuta 05, 2010

Matkahaaveilua

Aloitan matkahaaveilu kierrokseni Norjasta, jonne haluaisin päästä katsomaan jylhiä maisemia upeine vuonoineen. Eikä tätä matkaintoani yhtään laimenna Antti Tuiskun Juuret-musiikkivideon katseleminen. Tämä tyylikäs video on kuulemma kuvattu Norjassa.


Kuva: Lapin lomamatkat

Kuvat: Gotland.infoEikä kovin kaukana ole seuraavakaan haaveilemani lomakohde. Visby Ruotsissa - ruusujen saari. Norjalla ja Visbyllä on ainakin yksi yhteinen nimittäjä minun elämässäni. Olen lapsena käynyt näissä paikoissa vanhempieni mukana, mutta en muista niistä reissuista juurikaan mitään. Valokuvista toki voin muistella sitä aikaa! Itse asiassa poimittuani tuon leveän kuvan (no ihan kiva, nyt se ei sitten näy tässä näytöllä höh!), mieleeni palautui juuri tämänlainen muisto yli 25 vuoden takaa.

Lisäkuva (Additional picture)
Aurinkomatkat

Kreikka fanina voisin lähteä ihan mihin tahansa Kreikkaan. Niinkuin montaa muutakin, myös Mamma Mia! elokuva innoitti minua. Jonain päivänä saavun ihastuttaviin Skopeloksen maisemiin. Kreikassa minua viehättää se tuttu ja kliseinen rento elämän meno, ihanat ihmiset, kauniit maisemat, kirkkaat vedet ja ruoka - tietenkin, näin se vain on!

Jos totta puhutaan, lähtisin ihan koska vain ihan minne vaan! Koska niin monta maailman kolkkaa on näkemättä aloitettakoon nyt vaikka New Yorkista. Se olisikin ensikosketukseni Amerikan mantereeseen.

Kuva WikipediaEhkä joskus!

2 kommenttia:

Minttumaari kirjoitti...

Matkakuumetta podetaan täälläkin :)

Vuonoilla en ole käynyt, mutta pohjois-Norjassa kylläkin. Siellä on kaunista, mutta kaikki on, auts, niin kallista.

Tuo Visby olisi joskus kiva korkata.

Niina kirjoitti...

Matkakuume on kaamea asia... ja sitten kun tekee ratkaisevan liikkeen (eli varaa matkan) saattaa tulla jopa huono omatunto, siitä kuinka hirveästi matkaan kuluu rahaa, onko tähän nyt oikeasti varaa jne.

Näistä paikoista haaveilen nyt jonkin aikaa. Varattiin jo nimittäin matka tammikuulle 2011. Krabille. Nyt eletään nuukaillen, että matka saadaan toteutetuksi, kuljetaan korkeintaan Helsinkiin... paikallislipun hinnalla.