sunnuntaina, helmikuuta 28, 2010

Kevät
Sain viime viikolla tilattua valokuvia paperikuviksi albumiin. Viime kesältä saakka kuvia oli teettämättä yli 260 kappaletta. Näitten kinosten keskellä oli ihana viimein katsoa kuvia viime kesältä ja herätä siihen ajatukseen, ettei se ensi kesä enää niin kaukana ole.

Kevätauringon paljastamat pienet sormenjäljet ikkunassa eivät haittaa. Ihana aurinko. Pieni ihminen on pimeän ajanjakson aikana noussut jaloilleen ja siksi ajattelin järjestellä Siirin huoneen paremmin leikkeihin sopivaksi. Huone ei ole enää vain nukkumista varten. Lasten vaarin, koulun puutöissä n. 50 vuotta sitten tekemä puujakkara toimii leluhyllynä.

Yksi parhaista keittokirjoistani on Valion Meillä kokataan. Kansien välistä löytyy helppoja perusreseptejä. Kirjan kuorrutettu porkkanakakku on niiiiiiin suussa suvalaa.

Ihana kevät.

4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Voi miten herkullisen näköinen kakku! Eksyinpä sattumalta blogiisi ja pitihän kaikki sivut käydä samantien läpi :) Kivoja juttuja ja kauniita kuvia! Viestiäkin olisin laittanut sähköpostitse mutta en löytänyt osoitetta mihin lähettää.

Niina kirjoitti...

Hei Maya, "Kotikullallani" ei ole tosiaan ole sähköpostiosoitetta. Mutta miksei sellaisenkin voisi tänne lisätä. Olen kyllä nähnyt, että monilla blogin pitäjillä sellainen on.

Kiitos kommentistasi, ja tuo kakku... se on vain niin julmetun hyvää!

Mulla oli myös hetki sitten tunne, että luovun tästä bloggaamisesta, mutta olisiko se sitten tämä kevät, joka saa silmät auki! Sitä katsoo tätä elämää taas ihan uudesta näkövinkkelistä, ihankuin kohta alkaisi taas jotakin tapahtumaan. Hyvää kevättä sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Niina, nyt sitten meilläkin leivottiin tuota teillä maistettua porkkanakakkua. Hyvä tuli ja kakku meni kuin kuumille kiville. Kiitos ohjeesta.
t. Tarja

Niina kirjoitti...

Älä tule paha kakku tule hyvä kakku. Tarja, tämä tosiaan on ihanaa, tästä tuli myös meidän isännän suosikki!