tiistaina, syyskuuta 22, 2009

Postipaketti saapuu


Eilen saapui ensimmäinen me&i vaatepakettini postiin. Jännityksellä odotin myös millainen on saamani salainen vaate. Ja sehän oli upea t-paita. Painokuosina vanhoja c-kasetteja - aivan mahtava. Niilo halusi heti samantien pukea päällensä dinopaidan, jonka olin kertonut tulevan postista jonakin päivänä. Siiri sai ihanan kissatunikan.

Tämä me&i on minulle aivan uusi tuttavuus, toissa viikonloppuna oli ensi kohtaamisemme. Katsotaan nyt sitten käytössä ovatko vaatteet todellakin aikaa ja elämää kestäviä. Niilo tässä muuten vaatteet nähtyään tokaisi, että "kenen vanhoja nämä ovat?" Lapsiraukka sai kerrankin jotain uutta itselleen. Niilon vaatekaappiin olen noin kaksi vuotiaaksi saakka tehnyt hyviä löytöjä kirpputorilta ja Siirin vaatetuksesta on huolen pitänyt hänen kummitätinsä.

Flunssa tekee luultavasti tuloaan, talossa on jo yksi nuhanenä ja oma kurkkukin tuntuu kipeältä päänsäryn säestyksellä. Nenä ei ole vielä tukossa, joten pystyn aistimaan ihanan tuoreen basilikan tuoksun keittiössämme. Tämä tuntuisi olevan ihan tavallista flunssaa - Niilo selvitti tuossa, että jos sikaflunssa iskee, joutuu navettaan nukkumaan lehmien kanssa. Ettäs tiedätte!


2 kommenttia:

Minttumaari kirjoitti...

Kivoja värikkäitä vaatteita! Eikös nuo me&i-vaatteet olekin sellaisia vaatekutsutilausvaatteita?

Minä myös sairastan toissailtana nousi kuume joka vaan jatkuu 12 tunnin unista huolimatta...

Niina kirjoitti...

Pikaista paranemista sinnekin!

Joo kyllä nuo on sellaisia kutsu vaatteita, bisnes tarkoituksen lisäksi on kai saada näin kotimyynnissä kerrottua tuotteiden pitkästä käyttöiästä, laadusta ja materiaaleista. Itse olin kyllä aika skeptinen kutsuille mennessä, mutta tykkäsinkin.